/>

Refinansiering - uten sikkerhet

Via våre partnere kan du innhente flere lånemuligheter, sammenligne og finne hva som er bedst for dig

Vi har hjulpet mer enn 10 000 nordmenn med å finne det rette lånet.

Hvor mye vil du låne?

Tjenesten er kostnadsfri & uforpliktende

Ikke bekymre dig - dette er ikke en lånsöknad

Hvor mye vil du låne?

5000 kr
600 000 kr

Hvor mange år ønsker du å låne?

1 år
15 år
Estimert avdragsbeløp*
0 kr
Navn

    First Name:
Lånebeløp inntil 600 000 kr Långiverens rente er variabel, satt individuelt og varierer mellom 2,95%-26%. Eksempel: Annuitetslån 149 000 kr over 13 år. Nominell rente: 5,49 %. Eff. rente: 5,76 % per 2020-04-23. Totalt å betale 161 123 kr. Startavgift: 495 kr. Flypris: fra 0 kr/mnd.

Spar penger – slik fungerer refinansiering

Dersom du har dyr smågjeld med kredittkort og smålån, kan det nesten alltid lønne seg å velge refinansiering. Da samler du den dyre gjelden i ett lån som har bedre betingelser. Samtidig er det enklere å holde orden på ett lån, fremfor flere forskjellige avdrag og tilbydere. Refinansiering gir deg rett og slett en enklere hverdag og senker lånekostnadene dine.

Vi i Privatlaanet jobber hardt hver eneste dag for å kartlegge alle de beste tilbudene til refinansiering på markedet. Når du søker på refinansering gjennom oss tar vi kontakt med de ulike bankene for deg for å hente inn et tilbud, basert på din økonomiske situasjon og dine behov.

Deretter får du raskt svar fra de ulike tilbyderne. Når bankene konkurrerer om deg som kunde får du de beste betingelsene og en enklere søknadsprosess. Det er ingen grunn til å oppsøke hver enkelt bank for å sjekke hvilke tilbud de har – vi samler de beste og gir deg oversikten du trenger for å ta gode økonomiske valg.

Hvorfor refinansiere gjelden din?

Når du refinansierer gjelden din tar lånetilbyderen seg av gjelden du har hos ulike institusjoner. De nedbetaler kredittkortet ditt, gjør opp smålån og samler hele gjelden i ett lån. Da får du én betalingsfrist, én sum og ett firma å forholde deg til.

Hos mange tilbydere har du også muligheten til å ta opp delt refinansierings- og forbrukslån. Kanskje du vil innfri kredittkortgjelden og bruke resten på en ny vaskemaskin? Uansett hva dine individuelle behov er, kan refinansiering gi deg lavere kostnader og et enkelt fast trekk å forholde deg til.

Ulike typer refinansiering

Det finnes flere ulike typer refinansieringslån der ute. Derfor er det viktig at du setter deg inn i hvilket lån du bør ta opp.

Vanlig refinansiering uten sikkerhet betyr at banken overtar gjelden din hos andre banker. Man kan også få refinansering via et fleksibelt lån, der du får en lånekonto hos banken. Fra denne kan du ta ut inntil lånebeløpet når du ønsker det, og beløpet disponerer du helt fritt. Da kan du f.eks. bruke disse pengene på å nedbetale annen gjeld. Fordelen med fleksible lån som dette, er at du selv velger hvor mye du skal bruke innenfor beløpsgrensen og at du kun betaler for det du faktisk bruker.

Refinansiering med eller uten sikkerhet

Dersom du har en bolig vil det trolig lønne seg å ta opp refinansieringslån med sikkerhet i denne. Men det finnes også gode tilbud for deg som ikke eier egen bolig eller kan stille med annen sikkerhet. Når du refinansierer smålån og kredittkortgjeld får du uansett lavere rente og månedsbeløp, enten du går for refinansiering uten sikkerhet eller med sikkerhet.

Derfor lønner det seg nesten alltid å refinansiere

Refinansiering betyr at du overlater smågjeld og kredittkortgjeld til en annen bank. De samler hele beløpet i ett enkelt lån. Dette kalles noen gang for et samlelån.

Refinansiering har mange fordeler. Det blir langt enklere å holde orden på økonomien i det daglige. Du får en enklere oversikt over faste kostnader, med én regning og én frist å forholde deg til.

I tillegg kan det være vanskelig å kartlegge hvor mye smågjeld koster deg over tid, f.eks. hvis du har to kredittkort og et forbrukslån fra før. Ved å refinansiere får du full oversikt over den totale kostnaden.

Den største fordelen med refinansiering er likevel at du som oftest kan spare mye penger. Refinansiering har lavere rente enn kredittkort, og samler du flere dyre smålån hos én aktør vil de gjerne gi deg et godt tilbud som er så attraktivt som mulig.

Fordeler med refinansiering

  • Bedre betingelser og lavere rente enn mange smålån.
  • Bedre oversikt over din privatøkonomi.
  • Mindre styr hver måned – du får én faktura og frist å forholde deg til.
  • Færre gebyrer og ekstra kostnader.
  • En lavere totalkostnad, sammenlignet med kredittkortgjeld og mange dyre smålån.

Få det beste tilbudet på refinansiering.

Vi i Privatlaanet jobber hardt for at du skal få det beste lånetilbudet og en komplett oversikt over alle betingelser. For oss handler det om din trygghet, og det skal samtidig gå raskt og smidig. Derfor er det 100% uforpliktende å søke lån gjennom oss, frem til du eventuelt velger å signere en avtale med en bestemt lånetilbyder.

Når lønner det seg å refinansiere?

Det kan være mange grunner til at det lønner seg å refinansiere gjeld du har andre steder. Mange smålån og kredittkortgjeld medfører høyere rente og ulike gebyrer som skal betales hver måned. Når du samler alle disse lånene på ett sted får du en lavere rente og lavere betaling hver måned.

Hvis du har utestående gjeld hos flere forskjellige aktører eller et kredittkort som har blitt tungt å forholde seg til, kan det lønne seg å refinansiere gjelden.

Sammenlign tilbud fra flere banker

Vi har gjort det enkelt å sammenligne tilbud fra flere forskjellige banker, slik at du enkelt kan finne det tilbudet på refinansiering som lønner seg for deg. Jo flere banker som må konkurrere om deg som kunde, jo større er sjansen for at du får gunstige tilbud. Derfor lønner deg seg å søke gjennom Privatlaanet, fremfor å ta kontakt med hver enkelt bank selv.

Når du har sendt inn søknaden tar vi oss av kontakten med de ulike bankene. Vi presenterer deretter de beste tilbudene for deg, slik at du i ro og mak kan velge riktig lån. Når du skal vurdere rente er det viktig at du ser på den effektive renten, ettersom denne tar med alle kostnader og gebyrer i beregningen, og ikke bare grunnrenta.

Derfor får du lavere rente gjennom oss

Privatlaanet jobber aktivt for å finne de mest gunstige lånetilbudene for våre kunder. Det er flust av banker som vil tilby deg refinansering. Det fører selvfølgelig til mange gode tilbud, men det kan være vanskelig å navigere seg gjennom de ulike lånetypene og tilbudene fra mange forskjellige banker manuelt.

Privatlaanet gjør denne jobben for deg, slik at du finner lånet med de beste avtalevilkårene, basert på dine behov og din økonomiske situasjon.

Hos oss kan du

  • Få en komplett oversikt over de beste lånetilbudene.
  • Få informasjonen presentert på en lettforståelig måte.
  • Få raskt svar på søknaden din.
  • Få tilbud fra mange banker, samlet på en plass.

Gjør som mange andre. Sammenlign lånebeløp opp til 600.000 kr

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere