/>

Forbrukslån - inntil 600 000 kr

Via våre partnere kan du innhente flere lånemuligheter, sammenligne og finne hva som er bedst for dig

Vi har hjulpet mer enn 10 000 nordmenn med å finne det rette lånet.

Hvor mye vil du låne?

Tjenesten er kostnadsfri & uforpliktende

Ikke bekymre dig - dette er ikke en lånsöknad

Hvor mye vil du låne?

5000 kr
600 000 kr

Hvor mange år ønsker du å låne?

1 år
15 år
Estimert avdragsbeløp*
0 kr
Navn

    First Name:
Lånebeløp inntil 600 000 kr Långiverens rente er variabel, satt individuelt og varierer mellom 2,95%-26%. Eksempel: Annuitetslån 149 000 kr over 13 år. Nominell rente: 5,49 %. Eff. rente: 5,76 % per 2020-04-23. Totalt å betale 161 123 kr. Startavgift: 495 kr. Flypris: fra 0 kr/mnd.

Forbrukslån uten sikkerhet

Et forbrukslån har den store fordelen at det ikke krever verken sikkerhet eller pant, i motsetning til boliglån. De fleste kan få et forbrukslån, så lenge de har fast inntekt, en stabil økonomi og ingen betalingsanmerkninger.

Lånemarkedet er fullspekket med tilbydere, betingelser og ulike tilbud på forbrukslån. Derfor kan det også være vanskelig å finne det rette lånet for deg, og skal du søke hos de ulike bankene selv kan det bli en tidkrevende og kjedelig prosess, som i verste fall fører til at du velger et tilbud som er mindre gunstig enn det beste forbrukslånet på markedet for akkurat deg.

Gjennom Privatlaanet kan du sammenligne ulike forbrukslån fra de ulike bankene. Du oppgir ganske enkelt dine detaljer og ønsker, så søker vi på forbrukslån fra de ulike bankene for deg.

Hvorfor Velge Privatlaanet

Gjennom Privatlaanet kan du sammenligne ulike forbrukslån fra de ulike bankene. Du oppgir ganske enkelt dine detaljer og ønsker, så søker vi på forbrukslån fra de ulike bankene for deg.

På den måten sparer du mye tid og innsats. Du trenger ikke å besøke hver enkelt bank selv. Viktigst av alt: du kan spare mye penger på å velge det rette lånet for deg.

Når du tar opp et forbrukslån velger du helt selv hva du vil bruke pengene på. Det kan for eksempel brukes til å nedbetale dyr kredittkortgjeld eller andre smålån – såkalt refinansiering – men pengene kan også gå til et oppussingsprosjekt, drømmekjøkkenet eller en luksusferie på Maldivene.

Gjennom oss får du svar på lånesøknaden din på få minutter fra de fleste banker. Du velger selv om du ønsker å inngå en låneavtale etter at du har fått tilbudene, og det er derfor 100% uforpliktende å søke lån gjennom oss.

Når søknaden er behandlet av alle bankene får du beskjed, slik at du enkelt kan sortere deg frem til det perfekte forbrukslånet for deg og din økonomi.

Hvordan fungerer et forbrukslån?

Forbrukslån er et usikret lån. Det vil si at du ikke trenger å stille med pant i bolig eller andre eiendeler. Forbrukslån kan brukes til nøyaktig hva du vil, enten det dreier seg om ferie, en ny TV eller nedbetaling av dyr kredittkortgjeld. Det finnes egne refinansieringslån med gunstige betingelser, slik at du kan kvitte deg med dyre smålån og få lavere rente på oppsamlet gjeld.

Forbrukslån passer for deg som ikke kan eller ønsker å stille med sikkerhet i boligen din. Fordi forbrukslån er usikret er også søknadsprosessen og behandlingstiden kortere enn for andre typer lån.

Fordi du forplikter deg til å betale et fast månedlig avdrag på lånet, er også renten lavere enn på kredittkort, som ofte har høye renter dersom du ikke betaler hele beløpet innen fristen.

Hva koster et forbrukslån?

Sammenlignet med et kredittkort, som ofte har en rente på 20 – 25%, ligger en typisk forbrukslånrente på rundt 10 – 15%. Fordi vi jobber hardt med å finne de beste betingelsene for våre brukere får du dessuten tilgang til gunstige låneavtaler og en komplett oversikt over de ulike tilbudene. Hva forbrukslånet ender opp med å koste deg påvirkes av flere ulike faktorer, slik som lånebeløp, nedbetalingstid og hvilken lånetilbyder du velger.

Fordi et forbrukslån er usikret krever det også mindre innsats fra din side. De administrative kostnadene er også lavere enn lån som har pant i bolig og eiendeler.

Å ta opp lån på boligen kan likevel være lønnsomt i enkelte tilfeller, f.eks. om lånebeløpet er veldig stort. Da kan et lån på boligen gi lavere rente og en billigere totalpris på lånet.

Hvor lang nedbetalingstid får jeg med et forbrukslån?

Dersom du ønsker å betale mer enn ditt månedlige avdrag kan du når som helst gjøre det. Det koster ikke noe ekstra og gjør det enkelt for deg å styre nedbetalingen selv – så lenge du betaler minst den avtalte summen hver måned. Ønsker du å betale mer kan du bare ta kontakt med banken, så får du instruksjoner for innbetalingen.

 

Gjør du ikke det risikerer du betalingsanmerkninger, gebyrer og i verste fall at lånet går til inndrivelse. Derfor er det viktig at du har en stabil og sikker økonomi, før du søker etter forbrukslån. Du bør aldri ta opp et forbrukslån du ikke vet at du kan betjene.

 

Dersom du ønsker lang nedbetalingstid, f.eks. over fem år, kan bankene kreve at du refinansierer annen smågjeld du har hos de eller andre institusjoner. Dette gjøres for å sikre at du har en ordnet økonomi, også i fremtiden. Refinansiering av smågjeld lønner seg nesten alltid, dersom du har dyr gjeld fra for eksempel kredittkort.

La bankene konkurrere om deg

Alle vil gjerne ha et billig forbrukslån, og gjennom oss kan du alltid finne de beste betingelsene. En lånesøknad gjennom Privatlaanet er 100% uforpliktende, frem til du finner en avtale du ønsker å slå til på.

Derfor kan du i ro og mak gå gjennom tilbudene fra de ulike bankene. Da er det bankene som konkurrerer om deg med sine tilbud – og det kommer alltid deg som kunde til gode.

Burde jeg ta opp forbrukslån?

Det kommer helt an på din økonomiske situasjon og fremtidsutsikter. I noen tilfeller kan det dukke opp uventede kostnader som du ikke har råd til å betale der og da. Da kan et forbrukslån hjelpe deg til å rydde opp i disse kostnadene.

Forbrukslån kan også være praktisk hvis du har et prosjekt du ønsker å gjennomføre raskt, men som det vil ta tid å spare til.

Om du ønsker deg en drømmeferie på luksushotell eller nytt kjøkken, er det også billigere å ta opp et forbrukslån, enn å sette slikt på kredittkort med høy rente. Mange avbetalingsplaner er også ugunstige, med høye renter og kort nedbetalingstid. Da kan et forbrukslån lønne seg. Du bør alltid undersøke betingelsene nøye, slik at du kan velge typen lån som passer deg.

Forbrukslån har også ulemper. Som vi nevnte kan det noen ganger være nødvendig med et forbrukslån for å gjennomføre et prosjekt nå, fremfor å spare til det. Det kan være fristende, men skulle du få økonomiske vanskeligheter senere, slik at du ikke kan betjene lånet, risikerer du betalingsanmerkninger, innkreving og gjeldsproblemer.

Fordeler med forbrukslån

  • Du får raskt svar på lånesøknaden.
  • Du trenger ikke å stille med sikkerhet.
  • Det kan brukes til hva du vil.
  • En lånesøknad gjennom Privatlaanet er 100% uforpliktende, frem til du velger å gå for en bestemt avtale med en bank.
  • Det er stor konkurranse på markedet, slik at du ofte kan finne forbrukslån med svært gunstige betingelser.
  • Renta er lavere enn ved andre smålån, som f.eks. kredittkort og mikrolån.

Gjør som mange andre. Refinansier lån og kreditter - Forbrukslån inntil 600 000 kr

Et øyeblikk

Vi ser etter samarbeidspartnere